Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2007 10:50

Янукович поїде домовлятися з Росією, а Ющенко - з Євросоюзом

Прем"єр-міністр Віктор Янукович 21-22 червня відвідає з візитом Москву (Росія) для проведення 22 червня другого засідання комітету з питань економічного співробітництва міждержавної україно-російської комісії. Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів.

У ході засідання буде підбито підсумки роботи всіх 11 галузевих підкомісій.

Зі слів керівника апарату прем"єра Сергія Льовочкіна, запланований візит має стати черговим кроком на шляху поглиблення двосторонніх відносин України з Росією, насамперед в економічній сфері.

З його слів, найбільш важливим підсумком засідання комітету має стати затвердження довгострокової програми двостороннього економічного співробітництва.

Крім того, за результатами роботи комітету планується підписання угоди про врегулювання торгівлі окремими видами металургійної продукції й протоколу на 2007 рік до міжурядової угоди про виробничу кооперацію.

Водночас президент Віктор Ющенко відвідає Бельгію для зустрічі з керівництвом Європейського союзу 21 червня, повідомляє прес-служба глави держави.

Планується, що Ющенко в Брюсселі проведе зустрічі з генеральним секретарем Ради ЄС, верховним представником ЄС із питань загальної зовнішньої політики й політики безпеки Хав"єром Соланою, головою Європейської комісії Жозе Мануелем Баррозу, президентом Європейського парламенту Хансом-Гертом Поттерінгом.

Також запланована участь Ющенка в саміті Європейської народної партії, у рамках якого будуть працювати керівники провідних країн ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Янукович поїде домовлятися з Росією, а Ющенко - з Євросоюзом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути