Ексклюзиви
понеділок, 14 березня 2011 17:08

Янукович поспішає вкласти 5 млрд. гривень

Янукович поспішає вкласти 5 млрд. гривень

Президент України Віктор Янукович вважає, що зміни до бюджету можна вносити вже за результатами першого кварталу 2011 року, не чекаючи підсумків півріччя.

Як повідомила прес-служба глави держави, "таку можливість дають позитивні тенденції в економіці за перші місяці цього року". Виходячи з цих тенденцій, можна прогнозувати, що дохідна частина бюджету становитиме понад 300 млрд. гривень, тобто, більше від запланованого.

Відповідно, за даними чиновників, вже зараз можна виділити додатково приблизно 5 млрд. гривень на розвиток регіонів – на будівництво доріг, лікарень, інших соціальних об'єктів, які необхідні людям.

"І Верховна Рада повинна розглянути питання змін до бюджету в першу чергу", - підкреслив президент України на зустрічі з головою парламенту Володимиром Литвином, з лідерами парламентських фракцій, що входять у правлячу коаліцію, та з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим.

Президент також наголосив на необхідності прискорення ухвалення антикорупційних законів, без яких неможливо вести ефективну боротьбу з корупцією.

"Особливо важливе законодавство, яке лібералізує регуляторну політику, - зазначив Янукович. - Знаю, який шалений спротив проти дерегуляції чинить чиновник, який хоче, щоб його не можна було обійти в тій ділянці, яка стосується всіляких дозволів і яка є благодатним полем для хабарництва. Але ми повинні тут бути наполегливими і послідовними. Лібералізації регуляторної політики нема альтернативи".

Зараз ви читаєте новину «Янукович поспішає вкласти 5 млрд. гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути