понеділок, 14 березня 2011 16:45

Клюєв заспокоїв Януковича: українці їстимуть хліб і їздитимуть на машинах

Клюєв заспокоїв Януковича: українці їстимуть хліб і їздитимуть на машинах

З Аграрного фонду  надано близько 400 тисяч тонн борошна, і на сьогоднішній день всі регіони забезпечені цим продуктом повністю.

Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр України – міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв під час зустрічі із президентом Віктором Януковичем, повідомила прес-служба глави держави.

У ході зустрічі було обговорено два питання – ситуацію, що склалася на ринку нафтопродуктів та ситуацію на ринку борошна.

Клюєв поінформував президента про заходи, які вжито на поліпшення ситуації. Зокрема, за словами чиновника, встановлено граничні ціни на бензин марки А-95 на рівні 9 грн. 50 копійок, для дизельного палива – на рівні 9 гривень.

Другим питанням, яке обговорювалося, було питання постачання борошна у регіони.

Міністр сказав, що з Аграрного фонду  надано близько 400 тисяч тонн борошна, і на сьогодні всі регіони забезпечені цим продуктом повністю.

Президент поставив завдання тримати ці питання під контролем і не допустити надалі випадків, подібних тому, що мав місце у Луганській області, коли 5-6 березня "безпідставно було зупинено один з місцевих хлібокомбінатів" і внаслідок цього два міста області – Ровеньки і Свердловськ, - не отримали хліба.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв заспокоїв Януковича: українці їстимуть хліб і їздитимуть на машинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути