Ексклюзиви
понеділок, 14 березня 2011 11:34

Бойко обіцяє розібратися з бензиновими спекулянтами

Бойко обіцяє розібратися з бензиновими спекулянтами

Міністерство енергетики та вугільної промисловості відмовилося від ідеї запровадження мита на імпорт нафтопродуктів в Україну через різке зростання цін на нафту на світових ринках.

Про це повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко в ефірі "5 каналу", повідомила прес-служба Партії регіонів.

"Сьогодні не час вводити мито, тому що сьогодні в результаті кризи у Північній Африці ми і так маємо напружену ситуацію. Тому це питання сьогодні на порядку денному не стоїть", - сказав він.

При цьому Бойко звинуватив окремих нафтотрейдерів в спекуляціях навколо теми введення мита для виправдання зростання цін на своїх автозаправних станціях.

Крім того, міністр підкреслив, що держава буде жорстко втручатися в цінову ситуацію на ринку нафтопродуктів.

"Держава буде продовжувати дуже жорстко втручатися в цінову ситуацію на нафтовому ринку... Немає випадків у світі, коли держава не контролює такі чуйні ринки", - зазначив чиновник.

Бойко додав, що в першу чергу дії уряду будуть спрямовані на відсікання спекулятивної складової у роздрібних цінах на АЗС.

Зараз ви читаєте новину «Бойко обіцяє розібратися з бензиновими спекулянтами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути