Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2010 08:19

Янукович пообіцяв Тігіпку те, чого не пообіцяла Тимошенко?

Янукович пообіцяв Тігіпку те, чого не пообіцяла Тимошенко?

Питання про розпуск Верховної Ради актуалізується, заявляє народний депутат (БЮТ), заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко.

Таку думку Томенко висловив в ефірі програми "Точка зору" на Першому національному в четвер.

"Команда Януковича вела переговори про дострокові парламентські вибори з кандидатами в президенти Тігіпком, Яценюком, президентом України Ющенком", - заявив Томенко, відповідаючи на питання про те, що саме міг запропонувати Янукович вищезазначеним політикам в обмін на підтримку їх виборців в другому турі виборів президента.

В той же час, на думку віце-спікера, доля виборів залежатиме від активності виборців Юлії Тимошенко і Віктора Януковича: "Це буде боротьба явок", - вважає політик.

На питання, як саме Тимошенко збирається проводити виборчу кампанію до другого туру, Томенко розповів, що притягуватимуться відомі представники національної інтелігенції, моральні авторитети, такі як Левко Лук"яненко для мобілізації виборців і збільшення їх активності.

Нагадаємо, що Тимошенко офіційно запропонувала Тігіпку посаду прем"єра у разі своєї перемоги на виборах президента. Водночас вона виступила проти розпуску нинішнього складу Ради.

Як прогонозують політологи, питання дострокових парламентських виборів стане каменем спотикання в можливих домовленостях Тігіпка і Тимошенко, оскільки першому переобрання ВР вигідне, а другій - ні.

Нагадаємо, що Тігіпко зайняв третє місце в першому турі президентських перегонів.

Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв Тігіпку те, чого не пообіцяла Тимошенко?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути