Ексклюзиви
середа, 20 січня 2010 16:13

Фесенко пояснив, чому Тігіпко не піде до Тимошенко

Фесенко пояснив, чому Тігіпко не піде до Тимошенко

Керівник Центру політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко не виключає, що Тігіпко може не погодитися на пропозицію Юлії Тимошенко очолити уряд за її президенства.

"Якщо Тігіпко зрозуміє, що це дуже великі ризики для нього, то може не погодитися. Ризиком може стати втрата рейтингу. Всі економічні негаразди і критика можуть перейти на його сторону. Думаю, тому він вагається і не факт, що погодиться, каже Фесенко. - Тому ще зарано ділити шкуру невбитого ведмедя. Тим більше, якщо Тігіпко стане прем"єром, він буде чужим у політичному домі Тимошенко".

На думку політолога, Тимошенко може пообіцяти Тігіпку в додаток ще кілька крісел у майбутньому Кабміні, аби остаточно перехилити його на свій бік.

"Наприклад, йому можуть запропонувати економічний блок уряду. Але тоді йому потрібно шукати людей на це. Але є ще одна проблема, де не стикаються інтереси Тимошенко і Тігіпка. Це дострокові парламентські вибори. Він зацікавлений, вона - ні. Тому в цьому питанні буде домовитися складніше", - каже Фесенко.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Фесенко пояснив, чому Тігіпко не піде до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути