субота, 23 квітня 2011 17:53

Спецтема: Великдень

Янукович побажав українцям Господнього захисту і благословення

Янукович побажав українцям Господнього захисту і благословення

Президент України Віктор Янукович привітав співвітчизників зі світлим днем Воскресіння Христового.

"Христове Воскресіння об'єднує нас вірою, надією і любов'ю. Вірою в світ і власні сили. Надією, що життя буде змінюватися на краще. Дай Бог, щоб у нашому спільному домі - Україні - панувала любов і єдність. Пасха - це символ очищення та перемоги життя. Нехай Господь захищає нас і підтримає у всіх добрих починаннях. І дарує кожній сім'ї благословення, мир і злагоду. Христос Воскрес!", - йдеться у привітанні, оприлюдненому прес-службою глави держави в суботу.

Як раніше повідомлялось, патріарх Московський і всієї Русі Кирило у переддень Великодня направив привітання главам держав, що входять в канонічний простір Російської православної церкви. Патріарші поздоровлення спрямовані і президенту і прем'єр-міністру Росії, президентам України та Білорусі, а також в.о. президента Молдови.

Віктора Януковича предстоятель подякував за "конструктивну співпрацю" органів державної влади з Українською православною церквою, що допомагає багатьом людям "необмежено сповідувати віру Христову".

Зараз ви читаєте новину «Янукович побажав українцям Господнього захисту і благословення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути