Ексклюзиви
пʼятниця, 06 липня 2007 15:40

Янукович підтвердив те, що зробить російську мову державною

Прем"єр-міністр Віктор Янукович підтверджує свій намір ініціювати розгляд надання російській мові статусу державної при формуванні конституційної більшості у Верховній Раді (300 депутатів або 2/3 Ради).

Про це він заявив в інтерв"ю газеті "2000".

"Ми (Партія регіонів) ніколи не забуваємо про свої програмні обіцянки. Я не втомлююсь повторювати - як тільки виборець дасть нам змогу нам мати у Верховній Раді конституційну більшість (самим або із близькими за духом партіями), це питання буде розв"язано", - заявив прем"єр в інтерв"ю, відповідаючи на запитання, коли російську мову буде затверджено як другу державну.

У серпні 2006 року Янукович мав намір ініціювати розгляд надання російській мові статусу державної після розширення коаліції до конституційної більшості.

На виборах Ради 2006 року одним з передвиборних гасел Партії регіонів було надання російській мові статусу державної, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович підтвердив те, що зробить російську мову державною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути