неділя, 15 березня 2009 21:48

Янукович звинуватив БЮТ в авантюризмі, але домовлятися готовий

Янукович звинуватив БЮТ в авантюризмі, але домовлятися готовий
Між БЮТ і ПР наразі не ведуться переговори про зміни до Конституції. Це підтвердив лідер ПР Віктор Янукович в інтерв"ю Інтер у неділю, 15 березня. Він розповів, що такі переговори велися у вересні минулого року, проте потім зупинилися через низку розбіжностей.

"Ми не повертались до переговорів з різних причин. По-перше - за ініціативи БЮТ без погодження з нами були відмінені ті закони, які були нами спільно прийняті, - пояснив лідер опозиції. - Не можна в односторонньому порядку приймати рішення і змінювати стратегію, якщо поважаєш партнерські стосунки", - додав він.

За його словами, БЮТ пішов авантюрним шляхом, створивши дуже хитку більшість в парламенті за участю комуністів. "Всім зрозуміло, що така коаліція недієздатна. Деякі політичні сили чи окремі політики ставлять на перше місце власні інтереси замість того, щоб ставити головний інтерес – це подолання економічної кризи", - сказав Янукович.

"Вони (БЮТ)  дивляться на рейтинги, все ще мають надію, що в черговий раз вдасться обдурити український народ, чи на майданах чи на екранах телебачення, знайти винних, на когось пальцем показати", - обурився лідер опозиції.

Водночас він не виключив можливості поновлення переговорів з блоком Тимошенко: "Якщо мова буде йти про початок будь-яких переговорів, то вони повинні бути дуже, дуже принциповими і, якщо вони відбудуться, то вони відбудуться найближчим часом", - сказав Янукович.

Він також заявив, що спільне голосування ПР і БЮТ минулого пленарного тижня щодо скасування виборів до Тернопільської облради, було ситуативним.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович звинуватив БЮТ в авантюризмі, але домовлятися готовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути