Ексклюзиви
пʼятниця, 06 червня 2008 08:46

Янукович не зустрічався з Путіним і Медведєвим у Москві

Янукович не зустрічався з Путіним і Медведєвим у Москві
Кремль не підтверджує інформацію про зустріч лідера Партії регіонів Віктора Януковича з Президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим, повідомляє "Информагентство Regnum".

У середу, 4 червня, прес-служба Партії регіонів розповсюдила інформацію, що її лідер Віктор Янукович під час візиту до Москви провів зустрічі з президентом Росії Дмитром Медведєвим і главою уряду РФ Володимиром Путіним. На офіційному сайті партії це повідомлення українською мовою було опубліковане о 22:38.

"Під час поїздки до Москви Лідер Партії регіонів Віктор Янукович провів зустрічі з Президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим і Главою Уряду Росії Володимиром Путіним. Центральною темою переговорів стало питання продовження дії українсько-російського Договору про дружбу, співпрацю і партнерство. В ході зустрічей сторони звернули увагу на необхідність посилення переговорного процесу по всіх чутливих питаннях двосторонніх відносин", - говориться у повідомленні на офіційному сайті ПР.

Разом з тим офіційні сайти президента Росії і глави російського уряду не підтверджують інформацію про зустріч Дмитра Медведєва і Володимира Путіна з Віктором Януковичем.

Більш того, в прес-службі президента Росії Дмитра Медведєва виданню повідомили, що не можуть підтвердити інформацію про зустріч з лідером Партії регіонів.

Окрім цього інформація про цю зустріч відсутня і в російських ЗМІ, повідомляє Острів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не зустрічався з Путіним і Медведєвим у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути