Ексклюзиви
четвер, 05 червня 2008 08:23

Про що говорив Янукович з Путіним і Медведєвим

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович обговорив з керівниками Росії - президентом Дмитром Медведєвим і прем"єр-міністром Володимиром Путіним - продовження дії Великого договору про дружбу і співпрацю між Україною і Російською Федерацією

Про це в середу, 4 червня, повідомили в прес-службі Партії регіонів.

"Віктор Янукович під час одноденної поїздки до Москви провів зустрічі з президентом Росії Дмитром Медведєвим і прем"єр-міністром Володимиром Путіном. Центральною темою переговорів було продовження дії Великого договору про дружбу і співпрацю між Україною і Російською Федерацією", - зазначили в прес-службі Партії регіонів.

Крім того, під час переговорів сторони звернули увагу на необхідність посилення переговорного процесу стосовно усіх чутливих питань українсько-російських відносин.

"Віктор Янукович висловив упевненість, що Україна і Росія завжди були і будуть стратегічними партнерами, а обов"язок політиків полягає в тому, щоб забезпечити динамічний розвиток країн заради добробуту їх народів", - підкреслили в прес-службі партії.

Лідер Партії регіонів особисто привітав Дмитра Медведєва зі вступом на посаду президента Російської Федерації, а Володимира Путіна - зі вступом на посаду глави російського уряду.

Віктор Янукович побажав керівникам Росії нових досягнень на благо російського народу.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Про що говорив Янукович з Путіним і Медведєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути