четвер, 19 квітня 2007 09:41

Янукович не взяв у Польщу Яценюка

Прем"єр-міністр України Віктор Янукович відбув з офіційним візитом до Республіки Польща.

У поїздці прем"єра супроводжують міністр палива і енергетики Юрій Бойко, міністр економіки Анатолій Кінах, міністр аграрної політики Юрій Мельник, голова Державної митної служби Олександр Єгоров, голова правління ВАТ Укртранснафта Ігор Кирюшин, а також народний депутат України Ганна Герман.

Міністр закордонних справ України Арсеній Яценюк, участь якого планувалася, в поїздку не відправився. Замість нього МЗС представляє заступник міністра закордонних справ Володимир Хандогий.

Під час візиту запланована зустріч Януковича з головою Ради міністрів Республіки Польща Ярославом Качиньським та Президентом Республіки Польща Лехом Качиньським.

Заплановані також українсько-польські переговори в розширеному складі під головуванням Януковича і Качиньського. Під час візиту прем"єр-міністр України планує дати інтерв"ю польському телебаченню. Також Янукович покладе вінок до Могили невідомого солдата у Варшаві, пише  Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не взяв у Польщу Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути