середа, 23 лютого 2011 18:58

Янукович не призначить Ющенка прем'єром - експерт

Янукович не призначить Ющенка прем'єром - експерт

Президент України Віктор Янукович не призначить свого попередника Віктора Ющенка на посаду прем'єр-міністра, оскільки останній не є тією людиною, яка може зараз провести реформи у державі.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів голова правління центру соціологічних та політологічних досліджень "Соціовимір" Сергій Таран, коментуючи відповідне припущення лідера "Європейської партії", народного депутата Миколи Катеринчука.

"Це абсолютно виключено, тому що для цього немає ані політичних, ані професійних підстав. Віктор Ющенко не є тією людиною, яка може зараз провести реформи. Він вже мав шанс провести їх на посаді президента, але тоді цього не сталось", - сказав політолог.

За його словами, "рейтинг екс-президента та його політичних сил, якщо вони залишились, взагалі не має значення для українського політикуму".

"Слова Катеринчука, швидше за все, орієнтовані на привернення до нього уваги. Це його емоційна думка про ту людину, з якою в українського народу було багато чого пов'язано - сподівань, віри, надій. Цих сподівань не сталось. І от Катеринчук, будучи частиною цього народу, висловив свої розчарування в такий спосіб", - підкреслив Таран.

Нагадаємо, лідер "Європейської партії" Микола Катеринчук припустив, що президент Віктор Янукович призначить екс-президента Віктора Ющенка прем'єр-міністром.

"Ющенко його (Януковича - ред.) зробив президентом. І зараз чекає, коли Янукович призначить його прем'єр-міністром", - вважає Катеринчук.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не призначить Ющенка прем'єром - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути