Ексклюзиви
середа, 23 лютого 2011 16:14

Луценко: Ющенко продав Україну Януковичу

Луценко: Ющенко продав Україну Януковичу

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко прогнозує, що його справу буде передано до суду не раніше, ніж за 3,5 місяці.

"Важко сказати точно, але можна виходити з того, що за 2 тижні я ознайомився із шістьма томами з 47. Вірніше – законспектував, бо слідство відмовляє в фотографуванні документів. Отже, ознайомлення займе плюс-мінус ще три з половиною місяці", - зауважив він

"Щоправда, це оптимістичний прогноз. Адже слідство може (і воно це вже двічі демонструвало) відновити слідчі дії або штучно затягнути термін мого перебування в камері", - додав екс-чиновник.

За словами Луценка на його родину та свідків чиниться тиск.

"Слідчі дуже стараються. Відсутність доказів замінюють тиском на свідків та членів моєї сім'ї".

Луценко також повідомив, що генпрокурор Віктор Пшонка не відповів на його клопотання щодо відводу керівника слідчої групи у його справі.

"Це дуже нагадує зафіксовану на плівках Мельниченка знамениту позицію генпрокурора щодо скарги Гонгадзе: "Почему каждая срань должна требовать ответа Генпрокурора?!", - заявив він.

Луценко також переконаний, що "об'єктивних, законних підстав" на продовження терміну його перебування під вартою немає, "але в нинішній Україні песиміст – це добре інформований реаліст".

На питання, чи не зверталися до нього представники екс-президента Віктора Ющенка чи сам екс - глава держави, Луценко відповів:

"Я вже давно не сподіваюся на жодне співпадіння позицій із Ющенком. Він зрадив і Майдан, і людей Майдану. А потім продав і Україну, і нас на "фарш" Януковичу, якого і привів до влади", - резюмував екс-чиновник.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: Ющенко продав Україну Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути