Ексклюзиви
середа, 01 грудня 2010 18:32

Янукович не йтиме на Майдан, він збере підприємців у себе

Янукович не йтиме на Майдан, він збере підприємців у себе

Завтра, 2 листопада, в Адміністрації президента відбудеться розмова глави держави Віктора Януковича з представниками підприємців.

Про це повідомила заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман.

"Ми не планували завтра виступу на Майдані, ми планували, що президент, так як він і говорив, коли був на Майдані у підприємців, у четвер він зустрінеться з ними в Адміністрації", - зазначила Герман.

За її словами, президент і підприємці розглянуть ті поправки, які необхідно внести в документ для того, щоб знайти компроміс щодо прийняття нового Податкового кодексу.

"Завтра будуть оприлюднені ті поправки, які вони разом знайшли з суботи, з дня, коли президент дав завдання їм і Кабінету міністрів, авторам Податкового кодексу розробити, щоб представити їх як свою позицію. І тоді буде шукатися спільний вихід", - додала заступник Адміністрації президента.

Герман зазначила, що Україна повинна отримати новий Податковий кодекс, а бюджет має прийматися на його основі.

У той же час точний час зустрічі Януковича з підприємцями поки не відомо.

На уточнююче питання, чи передбачається участь преси у зустрічі, Герман відповіла: "Я не знаю, чи захочуть підприємці, щоб зустріч проходила за участю преси, або захочуть, щоб розмова була без камер. Будемо виходити з їх побажань".

Нагадаємо, підприємців не влаштовує вето президента на окремі частини Податкового кодексу, прийнятого в парламенті, тому вони вимагають розробки повністю нового варіанту кодексу.

ІМК

Зараз ви читаєте новину «Янукович не йтиме на Майдан, він збере підприємців у себе ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути