вівторок, 12 січня 2010 16:40

Янукович не хоче дебатів з Тимошенко через шапки і Межигір"я

Янукович не хоче дебатів з Тимошенко через шапки і Межигір"я
Кандидат на пост Президента України, лідер Партії регіонів Віктор Янукович не погоджується на теледебати з конкурентом на виборах, чинним прем`єр-міністром Юлією Тимошенко, оскільки йому з нею немає про що говорити, заявляє член Партії регіонів Микола Азаров.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Сімферополі.

"Про що дебатувати з людиною, в якої немає аргументів, окрім шапок, які вона сама ж вигадала, адже Янукович до шапок ніякого відношення не має, (окрім) "Межигір"я" - теми, яку вона сама вигадала", - заявив Азаров.

Він вважає, що для Тимошенко дебати з лідером Партії регіонів цікаві, оскільки вона хоче "підтягтися і солідно виглядати разом з Януковичем". "Янукович - солідний політик, політичний важковаговик. За ним стоїть успішний досвід роботи як прем`єр-міністра", - сказав Азаров. При цьому, вважає він, Тимошенко, двічі обіймаючи прем`єрський пост, "двічі валила економіку, руїни після себе залишила".

Азаров зазначив, що і йому з Тимошенко немає про що дебатувати. Він нагадав, як восени минулого року брав участь в одному ток-шоу з прем`єром і намагався поговорити з нею на економічні теми. "На моїх очах вона перетворилася на істеричку", - сказав депутат, додавши, що Тимошенко тоді відмовлялася говорити про економіку, при цьому докоряла йому державною дачею. Азаров зазначив, що не приватизовував держдачу, а орендує її, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не хоче дебатів з Тимошенко через шапки і Межигір"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути