понеділок, 11 січня 2010 22:29

Янукович проміняв теледебати з Тимошенко на Яценюка?

Янукович проміняв теледебати з Тимошенко на Яценюка?

Своїми звинуваченнями на адресу Віктора Януковича прем"єр-міністр Юлія Тимошенко в черговий раз показує, що з нею нема про що говорити.

Про це у понеділок ввечері в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від Партії регіонів і колишній міністр фінансів Микола Азаров, коментуючи відмову свого лідера взяти участь у теледебатах з главою уряду.

"Вона стільки ж часу знаходилась у кріслі прем"єра, що і Янукович. Проте, коли він був на цій посаді, то країна розвивалась, а коли вона - країна падала. Що вона може пред"явити Януковичу? Якийсь шельф? Такі дебати не мають сенсу", - сказав він.

Азаров наголосив, що дебатувати з людиною нижчого за себе рівня у компетентності і професіоналізмі - це опускатись на базарний рівень. За його словами, обговорювати Межигір"я чи ще щось придумане Тимошенко нема сенсу.

"Регіонал" зазначив, що дебатувати можна, але з іншими кандидатами на посаду президента.

"Серед кандидатів, слава тобі Господи, є достатня кількість компетентних спеціалістів. Підкованими і грамотними людьми є Арсеній Яценюк і Сергій Тігіпко. Ці люди уявляють, що треба робити і як. Проте у них нема такого досвіду як у Януковича", - додав Азаров.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович проміняв теледебати з Тимошенко на Яценюка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути