Ексклюзиви
четвер, 05 червня 2008 12:21

Янукович написав статтю про кінець помаранчевої епохи

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович назвав вибір у Києві 25 травня цього року "кінцем політтехнологічного проекту 2004 року" і початком нового політичного періоду. Про це йдеться в авторській статті Януковича.

У статті наголошується, що "головною метою подій кінця 2004 року була зміна геополітичної ситуації у всій Східній Європі".

"Їхньою рушійною силою стала група українських політиків, які більш-менш відповідають на роль революціонерів через їхню схожість в одному, - нестримному бажанні дістати владу за будь-яку ціну", - пише Янукович.

Лідер Партії регіонів упевнений, що результати перевиборів в Києві 25 травня 2008 року - "це вотум недовіри правлячій помаранчевій коаліції".

Крім того, зазначає Янукович, київські вибори "стали яскравим підтвердженням беззахисності місцевого самоврядування перед диктатом центральної влади".

"Саме центральна влада дестабілізувала ситуацію в столиці. Таким чином, реформа місцевого самоврядування і припинення нинішнього волюнтаризму центру - це ключові завдання політичної реформи, що є значно важливішими, ніж перерозподіл повноважень в самому центрі", - переконаний Янукович.

Лідер Партії регіонів констатує "повне фіаско наших політичних опонентів і розвал демократичної коаліції".

На його думку, "сьогодні слід підняти на найвищий рівень поваги до чинних законів, їх суворе дотримання і виконання всіма без винятку посадовими особами".

"Життя знову дає нам шанс. Ми не повинні його втратити. І Партія регіонів є на сьогодні силою, здатною згуртувати навколо себе здорові сили суспільства, об"єднати народ для праці і добробуту", -йдеться у статті, пишуть Версії.

Зараз ви читаєте новину «Янукович написав статтю про кінець помаранчевої епохи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути