субота, 07 липня 2007 12:54

Янукович написав ще одну книгу

Янукович написав ще одну книгу
Книжка під авторством прем`єр-міністра України Віктора Януковича "Рік у владі" вийде 9 липня, до дня народження глави уряду.

Це буде вже друга книжка Януковича (перша називалася "Рік в опозиції"). Як пише газета, офіційно книжка в продажу з`явиться 4 серпня, в день, коли Янукович вдруге став прем`єром, але видавці вирішили зробити сюрприз авторові і віддрукувати перші 500 примірників до дня народження прем`єра.

Газета також пише з посиланням на народного депутата і радника прем`єр-міністра Ганну Герман, що Янукович не зможе приїхати до України з Іспанії на свій день народження, оскільки йому не можна переривати лікування свого хворого лівого коліна. За словами Герман, ніхто із соратників поздоровляти прем`єра до Барселони не поїде. Вони дочекаються його повернення, імовірно, воно відбудеться до кінця наступного тижня, і привітають в Україні.

Що стосується його сім`ї, то, за словами радника прем`єра, дружина Людмила Олександрівна теж чекатиме його вдома. Водночас, молодший син прем`єра Віктор все ж полетить до Барселони, аби привітати батька.

Минулого року Віктор Янукович тоді ще не прем`єр-міністр, а просто народний депутат, лідер Партії регіонів, відзначав свій день народження в колі родини на узбережжі Азовського моря, в селищі Урзуф (Донецька область). Дарували Віктору Федоровичу ікони і книжки.

Віктор Федорович Янукович народився 9 липня 1950 року в місті Єнакієве Донецької області в родині робітника, українець.

Перший раз Янукович був призначений на посаду прем`єр-міністра України 21 листопада 2002 р.

4 липня 2004 р. висунутий Партією регіонів кандидатом у Президенти України і зайняв на виборах друге місце.

4 серпня 2006 року Верховна Рада призначила Януковича на посаду прем`єр-міністра України, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович написав ще одну книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути