Ексклюзиви
пʼятниця, 30 серпня 2013 11:52

Янукович: Нам не обійтися без референдуму про вступ до ЄС чи Митного союзу

Янукович: Нам не обійтися без референдуму про вступ до ЄС чи Митного союзу
Фото: job-sbu.org

Президент Віктор Янукович заявив, що питання вступу України до Європейського союзу чи Митного союзу буде вирішуватись на референдумі.

Про це сказав в інтерв'ю чотирьом українським телеканалам.

"Який вибір буде українського народу це може показати референдум. Коли він буде, ми не знаємо. Коли буде ухвалене рішення про вступ до Європейського союзу чи до Митного союзу. І тоді в будь-якому разі нам не обійтися без референдуму", – сказав президент, додавши, що на даний час мова йде про те, який наступний крок Україна зробить з ЄС і з Митним союзом.

Водночас Янукович нагадав, що Україна визначилась зі своїм подальшим кроком, визначивши європейську інтеграцію пріоритетом своєї зовнішньої політики у відповідному законі. Президент також висловив переконання, що найближчим часом Україна виконає всі 11 умов, необхідних для підписання угоди про асоціацію з ЄС.

"Осінь цього року поставить крапку, ми виконаємо всі умови, в цьому в мене немає сумнівів. Політичні сили в парламенті, більшість з них, об'єднаються довкола цього питання", – заявив президент.

Нагадаємо, Янукович дав інтерв'ю тележурналістам Савіку Шустеру "телеканал "Інтер"), Олександру Ткаченку (студія "1+1"), Андрію Куликову (IСTV) і Ларисі Губіній ("5 канал"). Україна розраховує підписати угоду про асоціацію з ЄС на саміті Східного партнерства в листопаді у Вільнюсі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Нам не обійтися без референдуму про вступ до ЄС чи Митного союзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

256

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути