пʼятниця, 02 вересня 2011 11:28

Янукович може зустрітись тет-а-тет з Медведєвим у Душанбе

Янукович може зустрітись тет-а-тет з Медведєвим у Душанбе

Президент Україна Віктор Янукович прибуде у п'ятницю ввечері в Душанбе для участі в ювілейному засіданні глав держав СНД, присвяченому 20-річчю створення СНД.

Відразу з аеропорту президент України вирушить до державного комплексу "Кохі Борбад", де відбудеться неофіційна вечеря глав делегацій, які прибули для участі в саміті.

У суботу перед початком засідання глав держав СНД президент України зустрінеться з президентом Таджикистану. Після чого візьме участь у засіданні Ради глав держав СНД у вузькому складі. Далі засідання продовжиться в розширеному складі і завершиться церемонією підписання документів.

У прес-службі президента України не повідомляють про те, чи буде президент Янукович проводити ще якісь двосторонні зустрічі, але не виключили, що він може провести бесіди неформально як під час неофіційної вечері в п'ятницю ввечері, так і під час офіційного обіду від імені президента Таджикистану для глав держав, який відбудеться в суботу після закінчення роботи саміту.

Зараз ви читаєте новину «Янукович може зустрітись тет-а-тет з Медведєвим у Душанбе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути