четвер, 01 вересня 2011 17:06

Янукович призначив п'ятьох послів

Янукович призначив п'ятьох послів

Сьогодні Президент України Віктор Янукович призначив послів в Демократичній Республіці Тимор-Лешті, в Республіці Корея, в Князівстві Монако, у Боснії і Герцеговині, в Демократичній Республіці Конго.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.

Надзвичайного і Повноважного Посла України у Габонській Республіці Мішустіна Сергія призначено Надзвичайним і Повноважним Послом України в Демократичній Республіці Конго за сумісництвом.

Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Хорватія Левченко Олександр став за сумісництвом Надзвичайним і Повноважним Послом України у Боснії і Герцеговині.

Надзвичайного і Повноважного Посла України у Французькій Республіці Купчишина Олександра призначено Надзвичайним і Повноважним Послом України в Князівстві Монако за сумісництвом.

Василь Мармазов став Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Корея, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Малайзії Гуменний Ігор став Надзвичайним і Повноважним Послом України в Демократичній Республіці Тимор-Лешті за сумісництвом.

Зараз ви читаєте новину «Янукович призначив п'ятьох послів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути