вівторок, 05 червня 2012 08:26

Янукович летить до Туреччини поговорити про Україну в Європі

Янукович летить до Туреччини поговорити про Україну в Європі
Віктор Янукович поспілкується із Реджепом Тайіпом Ердоганом. Фото: tsn.ua

Сьогодні президент Віктор Янукович здійснить робочий візит до Турецької Республіки. У Стамбулі глава держави візьме участь у Регіональному саміті Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ) по Європі, Близькому Сходу, Північній Африці та Центральній Азії.

Як повідомила прес-служба президента, візит відбувається на запрошення керівника уряду Туреччини.

Янукович, зокрема, візьме участь у пленарній сесії Саміту на тему "Майбутнє європейської інтеграції", яка буде присвячена політичним та економічним аспектам розвитку Європейського Союзу.

У своєму виступі президент окреслить бачення подальшого розвитку євроінтеграційних процесів на континенті, а також реалізації європейської перспективи України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна та Туреччина підписали угоду про введення безвізового режиму

Крім того, програма візиту передбачає двосторонні зустрічі Януковича з виконавчим головою Всесвітнього економічного форуму Клаусом Швабом та прем'єр-міністром Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом.

Під час зустрічі з керівником уряду Туреччини планується обговорити широке коло питань двосторонньої співпраці в контексті підготовки другого засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Турецькою Республікою.

Йтиметься також про динаміку політичних взаємин, розширення торговельно-економічної співпраці, взаємодію в енергетичній, транспортній, військово-технічній та інших сферах.

Зараз ви читаєте новину «Янукович летить до Туреччини поговорити про Україну в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути