Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 15:28

Янукович готовий до розпуску Ради

Янукович готовий до розпуску Ради

Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його політична сила готова розпочати консультації щодо розпуску Верховної Ради навіть попри те, що вона проти дострокових виборів.

Про це Янукович сказав в інтерв"ю журналістам, коментуючи заяву секретаря РНБО Раїси Богатирьової що президент Віктор Ющенко не бажає розпуску Верховної Ради, але зберігає за собою право провести консультації з політичними силами щодо перспективи продовження повноважень парламенту цього скликання.

"Ми проти того, щоб починати процедуру дострокових виборів, але якщо це відбудеться, і коаліція заявить про свою неспроможність керувати країною, безумовно ми підемо на дострокові вибори", - заявив Янукович.

На його переконання, на цих виборах, "Партія регіонів як мінімум підтвердить свій результат, а скоріш за все, він буде і кращім".

"Бо ми сьогодні бачимо повторення 2005 року, коли одна криза змінює іншу, і коли влада між собою не знаходить порозуміння", - зазначив він.

На питання, чи підуть регіонали до сесійної зали о 16:00 вівторка, він відповів, що це відбудеться за однієї умови:

"Якщо питання (по НАТО) буде розглянуто першим, або якщо воно не буде розглядатися і будуть проведені депутатські збори для його обговорення більш широким загалом", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович готовий до розпуску Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути