Ексклюзиви
пʼятниця, 24 січня 2014 13:27

Янукович довіряє Клюєву навіть Межигір'я - Чорновіл

Янукович довіряє Клюєву навіть Межигір'я - Чорновіл

Новопризначений голова Адміністрації президента Андрій Клюєв за нинішньої ситуації в країні максимально контролюватиме і впливатиме на всі органи місцевої влади.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів колишній нардеп Тарас Чорновіл.

"З Льовочкіним ситуація була дуже не постійна. Його надійність і близькість до Януковича дуже сумнівна. Бо Льовочкін грав і свої ігри. Хоча не вірю у його велику демократичність. Демократичність Льовочкіна - це фарс. Вона була б проявлена під час голосування депутатів з тими ж "драконівськими законами". Клюєв зовсім інша річ. Це людина, якій Янукович довіряє все, навіть Межигір'я", - розповів екс-нардеп.

Чорновіл переконаний, що незалежно від посади, рада нацбезпеки і оборони залишиться під контролем Клюєва.

"Зараз назва посади великого значення немає. Посада секретаря РНБО може бути суміщена. Попри те, хто буде призначений чи буде виконуючим обов'язки, все одно Клюєв керуватиме всі дії силовиків. Посада глави Адміністрації президента є посадою з абсолютно прямими впливами, контролем за ситуацією і прямою підлеглістю. Особливо зараз. За обставин, коли частина областей вийшла з під контролю влади. І це вже безповоротній процес. Зараз у частині областей йде дуже жорстке протистояння. Клюєв отримав дуже серйозні важелі контролювати і впливати на всі органи місцевої влади. І це буде використано максимально. Зараз вимагатимуть від усіх координації зусиль, щоб втримати владу і не дати поширити втрату контролю за регіонами", - зауважив він.

Зазначимо, сьогодні Віктор Янукович призначив Андрія Клюєва головою Адміністрації президента.


Зараз ви читаєте новину «Янукович довіряє Клюєву навіть Межигір'я - Чорновіл ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути