пʼятниця, 24 січня 2014 12:39

У Черкасах вимагають відставки Януковича та негайного звільнення усіх затриманих

У Черкасах вимагають відставки Януковича та негайного звільнення усіх затриманих
Фото: unian.ua

У Черкасах більше сотні людей пікетують обласне віділення міліції. Сюди люди прийшли колоною від Соборної площі, де мітингували під будівлею Черкаської обласної державної адміністрації. Разом з людьми - опозиціонери Любов Майборода, Анатолій Бондаренко, Микола Булатецький та представники громадських організацій.

Люди скандують гасла "Зека геть!", "Тулуба геть!", "Беркут" фашисти!", вимагають, аби начальник обласної міліції негайно вийшов і пояснив, на яких підставах учора затримували містян, які пікетували та брали штурмом обласну адміністрацію.

"Наразі затримано біля 50 осіб, але ми переконані, що більшість із них - це просто випадкові люди, бо міліція прооводила зачистку від готелю "Черкаси", по бульвару Шевченка, до "Любави" і брали всіх перехожих", - коментує голова обласної "Батьківщини" Анатолій Бондаренко. - Серед затриманих є й активісти Майдану, люди з травмами, в якому вони стані - зараз невідомо. Ми вимагаємо, щоб їх відпустили."

В цей час на Соборній площі міста збираються містяни, які підтримують загальноукраїнський страйк. Там, у будівлі ОДА забарикадувалася міліція, вранці впустили посадовців, щоб вони забрали свої речі та документи, потрібні для роботи. Сьогодні черкащани планують зайняти будівлю обласної державної адміністрації та міської ради.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах вимагають відставки Януковича та негайного звільнення усіх затриманих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути