пʼятниця, 24 січня 2014 10:54

На Черкащині вимагають відставки Тулуба

На Черкащині вимагають відставки Тулуба
Сергій Тулуб Фото: chpravda.com

Лідери Черкаської опозиції за участі народного депутата Леоніда Даценка та керівника місцевої "Батьківщини" Анатолія Бондаренко вимагають відставки губернатора Черкащини Сергія Тулуба.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Зокрема, Даценко звинуватив у вчорашніх подіях в Черкасах саме Тулуба.

"Тулуб щомісяця своїми діями, заявами і безкомпромісною позицію провокував людей. Він ніколи не йшов на співпрацю зі співробітниками опозиції. Довів до того, що у місті не було законно обраного міського голови, фактично було безвладдя. Я неодноразово попереджав ЗМІ що станеться, так як учора. Люди доведені до відчаю. Вихід один - відставка Тулуба і перевибори міського голови", - заявив Даценко.

До слова, під час вчорашніх подій у мешканців Черкащини викликало негативну реакцію і  відео зі знущанням "Беркуту" над активістом Михайлом Гаврилюком. Це відео збурило людей, які були готові завдати адекватних дій працівникам міліції.

Бондаренко на запитання: "Хто відшкодує збитки за пошкодження майна держустанови?", зауважив, що за день своєї роботи в ОДА Тулуб і компанія мають більші відкати ніж вартість пошкодженого майна.

Також керівник місцевої "Батьківщини" повідомив, що з 58 затриманих міліцією активістів вже звільнено 16. Робота зі звільнення інших продовжується.

Нагадаємо, що серед звільнених -  і відео-оператор місцевого сайту "0472". Якого затримали за 300 метрів від автобусу з "Беркутом".

 

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині вимагають відставки Тулуба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути