вівторок, 25 січня 2011 11:27

Янукович доручив спецслужбам активніше захищати українців

Янукович доручив спецслужбам активніше захищати українців

Президент України Віктор Янукович провів телефонну розмову з президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим.

Під час розмови глава держави засудив тероризм у будь-яких його проявах, та ще раз висловив співчуття Дмитру Медведєву, рідним та близьким загиблих в результаті теракту в аеропорту "Домодєдово" , повідомляє офіційний сайт глави держави.

Віктор Янукович також висловив співчуття родині загиблої українки Ганни Машутіної, і доручив міністерству закордонних справ надавати всіляку допомогу рідним загиблої і зробити усе, що потрібно в цій ситуації.

Крім того, президент України дав доручення дипломатичним установам і спецслужбам активізувати заходи із захисту громадян України, що перебувають за кордоном.

В аеропорту "Бориспіль" вже введено додаткові заходи безпеки. Залучено додаткові підрозділи лінійного відділу внутрішніх справ, задіяно підрозділи "Беркут". Доступ на територію терміналів та привокзальних площ обмежено.

За останніми даними, в результаті теракту в московському аеропорту "Домодєдово" загинуло 35 осіб, постраждало 180. Серед загиблих є українка. Це драматург Ганна Машутіна (Яблонська).

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович доручив спецслужбам активніше захищати українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути