понеділок, 24 січня 2011 21:26

Теракт у "Домодєдово": Янукович висловив співчуття Медведєву

Теракт у "Домодєдово": Янукович висловив співчуття Медведєву

Президент України Віктор Янукович висловив співчуття президентові Російської Федерації Дмитру Медведєву у зв'язку з трагедією, що сталася у московському аеропорту "Домодєдово".

"З почуттям глибокої скорботи в Україні дізналися про трагедію, що сталася в московському аеропорту "Домодєдово" і призвела до численних людських жертв", - зазначив глава держави, якого процитувала його прес-служба.

"Від імені українського народу та від мене особисто прошу Вас, шановний Дмитре Анатолійовичу, передати щирі слова співчуття рідним і близьким загиблих і побажання найскорішого одужання усім постраждалим", – йдеться у співчутті президента.

Нагадаємо, що сьогодні о 15:32 за київським часом в аеропорту Домодєдово стався теракт. За останніми даними, від вибуху загинула 31 людина. Постраждали понад 160 осіб. На місце теракту виїхали бригади швидкої допомоги.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Теракт у "Домодєдово": Янукович висловив співчуття Медведєву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути