субота, 20 серпня 2011 10:58

Янукович безупинно домагається безвізового режиму з ЄС

Янукович безупинно домагається безвізового режиму з ЄС

Президент України Віктор Янукович запевняє, що керівництво держави зробить все, щоб домогтися введення безвізового режиму з країнами Європейського союзу (ЄС).

У своїй ексклюзивній статті "Двадцять років України: Наш шлях тільки починається", опублікованій в суботу в "Дзеркалі тижня. Україна", він зазначає, що в наступному році Україна приймає чемпіонат Європи з футболу "Євро-2012", що "дасть ще один шанс громадянам країн Євросоюзу побачити сучасну Україна ", а українцям - поспілкуватися з туристами і уболівальниками з ЄС. Тому, відзначає президент, Україна потребує не тільки економічного співробітництва з ЄС, "але насамперед - кардинального розширення людських контактів".

"Це потрібно не владі, а суспільству, кожному громадянинові. Українське керівництво зробить все для виконання Національного плану по введенню безвізового режиму", - пише Янукович.

Глава держави також висловив сподівання, що "європейська сторона зрозуміє наші можливості й обмеження і допоможе громадянам України в реалізації їх права на свободу пересування".

Раніше Янукович заявляв, що Україна через 10 років буде в Європейському Союзі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович безупинно домагається безвізового режиму з ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути