субота, 20 серпня 2011 10:37

Герман "розтлумачила" Януковича віршем Чехова

Герман "розтлумачила" Януковича віршем Чехова

Радник президента Ганна Герман прочитала вірш Антона Чехова у відповідь на запитання одного з учасників її інтернет-конференції. Так, один з учасників інтернет-конференції нагадав, що Герман виправдовувала президента Віктора Януковича, заявивши, що Антон Чехов в молодості писав вірші і попросив її назвати хоча б один, заявивши, що вона "постійно виконуєте роль не радника президента, а його тлумача" .

"У першу чергу я повинна вам тлумачити. Тому що ви самі нічого не читаєте. Якби ви читали, то ви б знали, що у гімназичні роки Антон Чехов написав багато віршів і підписувався Антоша Чехонте. Про це написано в підручниках середньоосвітніх шкіл", - заявила на це Герман.

"Один з його віршів називається "Последнее прости". Він трохи наївний і трохи смішний, але я вам його процитую. Це так, для вашого загального розвитку", - сказала Герман.

"Как дым мечты сигары носилась ты в моих мечтах, неся с собой любви удары с улыбкой в пламенных устах. Прости меня. Зачем тревожить заснувшего у гроба навеки мертвеца? Иди вперед, не унывай, быть может, найдешь другого подлеца", - процитувала радник президента.

Як відомо, на початку 2010 року Янукович в ефірі держтелерадікомпанії "Крим" назвав російського письменника Антона Чехова "великим поетом".

Зараз ви читаєте новину «Герман "розтлумачила" Януковича віршем Чехова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути