Ексклюзиви
середа, 22 серпня 2012 19:54

Андрій Шевченко розповів, для чого він прийшов у політику

Андрій Шевченко розповів, для чого він прийшов у політику
Головним своїм напрямом роботи Шевченко бачить роботу з молоддю. Фото: Анатолій БАБАК

Відомий екс-футболіст київського "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко вважає, що в політику має прийти нове покоління.

Про це він заявив сьогодні у Каховці Херсонської області на зустрічі з працівниками компанії "Чумак", передає кореспондент Gazeta.ua.

"Я жив довго в Європі і знаю, до чого має прагнути наша країна, - сказав спортсмен. - На жаль, ситуація у нашій країні дуже несприятлива. Наші політики повністю себе дискредитували. Вони нічого не хочуть робити для людей. Тому я прийшов у політику, щоб люди нарешті повірили, що прийде нове покоління політиків, яке працюватиме на людей і для людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко підсилив партію Королевської - політтехнолог

Головним своїм напрямом роботи Шевченко бачить роботу з молоддю.

"Ми маємо допомогти нашій молоді повірити в себе, повірити в Україну. Треба їх відлучити від шкідливих звичок. М'яч, турнік і спортмайданчик повинні для них стати доступнішими, ніж алкоголь, цигарки і наркотики. Починати треба зі школи та дворових майданчиків. Я чітко розумію, як вирішити цю проблему, бо знаю, як європейські країни розвивають спортивні програми", - запевнив Шевченко.

Нагадаємо, Андрій Шевченко зареєстрований кандидатом у депутати Верховної Ради за списком партії Наталії Королевської "Україна – вперед!".

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко розповів, для чого він прийшов у політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути