вівторок, 01 березня 2011 16:11

Андрій Портнов координує темники для правоохоронців?

Андрій Портнов координує темники для правоохоронців?

В країні існують темники для слідчих та міліціонерів.

Таку думку на прес-конференції висловив Олег Левицький - адвокат затриманого за пошкодження плитки на Майдані активіста Ігоря Гаркавенка, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Є темники у кримінально-процесуальній сфері, - наголосив він. - Вони були й раніше. Тоді їх координував Медведчук. Але зараз він сидить тихо. Нині в Адміністрацію президента пішов умнічка Портнов. Я не впевнений, що він займається такими речами як темники, й, можливо, даремно згадав його ім'я. Але я впевнений, що існує центр, який приймає рішення по більшості процесів. І його має хтось координувати".

Представник Гаркавенка Артем Бєлов зазначив, що Левицький є другим адвокатом у цій справі: "Спочатку справою Ігоря мав зайнятися інший, відомий юрист. Але він відмовився після розмови зі слідчим. Той ніби сказав, що справа Гаркавенка погоджена високо нагорі, й адвокат через цю справу може втратити свою практику у Києві".

Левицький додав, що 20 днів "входив у справу" - вимагав матеріалів, доводив, що підзахисний має право за зустрічі з адвокатом віч-на-віч.

Нагадаємо, що сімох прихильників та активістів підприємницького майдану звинувачують у пошкоджені гранітної плитки на площі. Це Гаркавенко, Заплаткін, Грузінов, Мельниченко, Федчук, Мандич та Ахтирський.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Портнов координує темники для правоохоронців?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути