неділя, 13 лютого 2022 18:30

"Аліні Паш підмалював перемогу Офіс президента" - результати нацвідбору Євробачення сколихнули мережі
19

Журі поставили Аліні Паш найбільший бал

12 лютого відбувся фінал Національного відбору на "Євробачення-2022". Конкурс тривав чотири години.

Змагалися вісім виконавців: Cloudless, Alina Pash, Kalush Orchestra, Michael Soul, Our Atlantic, Roxolana, Wellboy, Barleben.

Суддями були Тіна Кароль, Джамала і член правління "Суспільне", радіоведучий Ярослав Лодигін. Ведучими - Маша Єфросініна і Тімур Мірошниченко.

Переможцем оголосили Аліну Паш із піснею "Тіні забутих предків". Журі їй поставили найбільший бал - вісім. Найбільший бал від глядачів отримали Kalush Orchestra - вісім.

В результаті перша набрала 15 балів, другі - 14. На третьому місці опинився Wellboy - із 13 балами.

Kalush Orchestra натякнули на підтасовку голосів з боку організаторів. За словами учасників гурту, після оголошення результатів вони хотіли подивитись офіційний документ із кількістю балів, які виконавцям поставили глядачі, проте їм не показали протокол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держтелеканал "Дом" дасть 23 млн на Пальчевського, який "возз'єднувався" у Скабеєвої

Переможниця нацвідбору під час агресії РФ проти України відвідувала окупований Крим і літала в Москву. Перебуває у базі сайту "Миротворець". Співпрацювала із продюсерським центром Івана Дорна Masterskaya, який регулярно катається в Росію на виступи.

Дорн разом із російським гуртом "Мумий Тролль" розважав президента Володимира Зеленського на концерті "Новорічний Вечірній Квартал".

У 2019 році Аліна Паш на запрошення Офісу президента виступала на святкуванні Дня Незалежності.

Результати нацвідбору Євробачення активно коментуюють користвачі соцмереж. Gazeta.ua пропонує найцікавіше.

"Аліна Паш тісно працює з командою "95 кварталу" і Офісу президента. По ходу перемога цієї дівчини була підмальована", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

"А ви поки сваритесь на нацвідбір Євробачення, просто знайте, що за нього тільки продакшену заплатять майже 21 мільйон (якщо вірити сайту Прозорро)", - зазначила телеведуча Юлія Галушка.

"Зараз виходить така ситуація, що Україну за результатами сумнівного добору буде презентувати виконавиця, яка нормально ставиться до російських окупантів, катається до них і відвідувала окуповані території", - каже блогер Сергій Стерненко.

Зараз ви читаєте новину «"Аліні Паш підмалював перемогу Офіс президента" - результати нацвідбору Євробачення сколихнули мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути