субота, 12 лютого 2022 22:40

Переможниця Євробачення Alina Pash розповіла, чим дивуватиме Італію
10

Оголосили переможця національного відбору пісенного конкурсу Євробачення-2022. Перемогу виборола Alina Pash із треком "Тіні забутих предків". Пісня присвячена народним мотивам, міфології та українським героям.

Про це повідомив журналіст Gazeta.ua.

Alina Pash пообіцяла здивувати Італію й усю Європу щирістю.

"Тіна Кароль здивувалась, що я зробила не хіп хоп і не R&B. А це зараз саме та музика, яка звучить з мого серця. Я собі уявляю, як я стою в Турині, як мені дадуть таку можливість то мені буде не соромно за цю музику. Бо євробачення це не просто пісенний конкурс. Це майданчик для трансляції чогось особливо. Повідомлення, доросле, впевнене і актуальне. Воно звучить із мого серця", - сказала виконавиця.

Аліна Паш вийшла у фінал нацвідбору Євробачення 2022
Фото: Василина Копитко
Wellboy вийшов у фінал Нацвідбору Євробачення 2022
Аліна Паш вийшла у фінал нацвідбору Євробачення 2022
Катерина Павленко взяла участь у концертні на фіналі нацвідбору Євробачення 2022
Катерина Павленко взяла участь у концертні на фіналі нацвідбору Євробачення 2022

Перед тим, як стало відомо, що Alina Pash візьме участь у національному відборі Євробачення-2022, у ЗМІ з'явилась інформація, що співачка відвідувала окупований Крим. Вийшовши до журналістів, Pash зауважила, що їздила в гості до друзів, а законів не порушувала, оскільки не давала там концертів.

"Я думала, чому на дівчину з Закарпаття, яка робить українські пісні, проекти стільки ллється негативу. А потім згадую казки і там завжди є хтось протистоїть. Хіба б я змогла написати таку музику, якщо б не любила Україну? Ви повірили хоч одній тій жовтій статті?", - наголосила Alina Pash.

Фінал конкурсу проходив 12 лютого у Центрі культури й мистецтва НАУ. У фінал вийшли 8 виконавців. Серед фаворитів була реперка Alina Pash із композицією "Тіні забутих предків".

Журі поставили: Alina Pash - 8, Wellboy 7, Kalush Orchestra - 6, Our Atlantic -5, Barleben -4, Roxolana - 3, Michael Soul -2 , Cloudless -1.

Фіналісти нацвідбору Євробачення-2022 Kalush Orchestra зняли кліп на київському ринку-шайбі. У модерністській будівлі раніше був ринок Залізничний, а згодом супермаркет. У зйомці брали участь фанати гурту.

Зараз ви читаєте новину «Переможниця Євробачення Alina Pash розповіла, чим дивуватиме Італію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі