Ексклюзиви
субота, 12 лютого 2022 23:57

Переможниця нацвідбору Євробачення-2022 перебуває у списку "Миротворця" та відвідувала окупований Крим
6

Переможниця Нацвідбору Євробачення 2022 Аліна Паш з 2019 року перебуває у базі "Миротворця" за відвідування окупованого Криму в 2015 році.

Згідно з інформацією сайту, співачка занесена до списку через "свідоме порушення Державного кордону України з метою проникнення до захопленого російськими окупантами Крим, участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками".

 
Тоді вона про своє відвідування Ялти сама повідомляла у соцмережах.
Автор: Depo.ua
 
У 2019 році Катя Осадча в інтерв'ю запитала співачку про її політ у Крим через Москву. Паш їй відповіла, що була тоді безсилою та не думала про наслідки. Тепер співачка спростовує свої слова та говорить, що поїхала на окуповану територію зі сторони України.
 

"Напередодні я через Москву летіла із Стамбулу і, повернувшись додому, сіла в автобус і з друзями доїхала до Ялти. Ми їздили в Ялту на весілля до українців. Їх там ще до сих пір багато і я стараюся їх підтримувати як можу. На той момент я їздила на весілля. Моя позиція чітка – у нас вісім років йде війна, Росія – агресор, Крим – це Україна, я їздила в Україну", – прокоментувала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перед нами закрили двері": у фіналі нацвідбору на Євробачення-2022 розгорівся скандал

Паш надала Суспільному гарантії, що її виступ у 2015 році відбувався на приватному заході українців у Криму, а перетин кордону відбувався зі сторони України.

 
Також співачка заявила, що не виступала в Росії. За її словами, її туди запрошували, та все ж вона не проводила там концертів. У соцмережах до цього виконавиця публікувала фото в триколорі.
 
Також у 2017 році поширювала свої знімки у Москві.
 
12 лютого визначили, хто представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2022. Давали оцінки виступам фіналістів як глядачі, так і члени жюрі. Переможцем нацвідбору стала Alina Pash.
Зараз ви читаєте новину «Переможниця нацвідбору Євробачення-2022 перебуває у списку "Миротворця" та відвідувала окупований Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути