понеділок, 29 квітня 2013 15:53

Активісток КУПРу можуть посадити на чотири роки — лідер організації

Активісток КУПРу можуть посадити на чотири роки — лідер організації
Фото із ФБ Сергія Мельниченка

Активісток Коаліції учасників помаранчевої революції Єлизавету Жарікову та Тетяну Ліхдєєву можуть посадити на чотири роки.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав голова КУПРу Сергій Мельниченко.

"Справу занесли до єдиного реєстру. Тобто кваліфікують як злочин. Відкрито кримінальне провадження. То ж як адміністративку вже не можуть розглядати. Адміністративне провадження передбачає термін позбавлення волі максимум до 15 діб, якщо ж кримінальна справа — до 5 років. Зараз у міліції думають чи закриють кримінальне провадження чи ні. Адже бажання щось зробити і зробити по факту — це різні речі. Сьогодні мають прийняти рішення", - розповів Мельниченко.

Він пояснив, якщо дії дівчат кваліфікуватимуть як адміністративне порушення, справа найближчим часом буде у суді. Якщо ж таки діятиме кримінальне провадження, то відбуватиметься розслідування справи слідчими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За жбурляння фарбою у Симоненка порушили кримінальну справу

Нагадаємо, Єлизавета Жарікова та Тетяна Ліхдєєва жбурнули фарбою у лідерів Компартії України і Росії Петра Симоненка та Геннадія Зюганова. Спочатку на дівчат були складені протоколи про адміністративні порушення за статтею дрібне хуліганство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тещу Колесніченка, яка напоїла підлеглу нашатирем, виправдали - ЗМІ

Тетяна Ліходєєва у свій час жбурнула капусту в Володимира Жириновського, Єлизавета Жарікова — фекалії у "регіонала" Вадима Колесніченка.

Зараз ви читаєте новину «Активісток КУПРу можуть посадити на чотири роки — лідер організації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути