середа, 10 квітня 2013 22:16

Тещу Колесніченка, яка напоїла підлеглу нашатирем, виправдали - ЗМІ

Тещу Колесніченка, яка напоїла підлеглу нашатирем, виправдали - ЗМІ
Валентина Македон. Фото: TVi.ua

Звенигородський районний суд виправдав Валентину Македон, котра у 2007 році напоїла нашатирним спиртом свою підлеглу у Жашківському дитячому садку.

"Сьогодні стало відомо – теща народного депутата, заступника голови парламентського комітету з питань правосуддя Вадима Колесніченка, не винна!", - пише журналістка Тетяна Шустрова у матеріалі на сайті ТВі.

"Потерпіла Галина Хрущ отримала опіки 2-го ступеня ротової порожнини, горла та шлунка, однак, за рішенням суду, не заслуговує навіть на відшкодування матеріальної шкоди", - йдеться у матеріалі.

Журналістка зазначила, що судова тяганина тривала 6 років, бо справу навмисне затягували.

"Спершу, нагадаю, суди ухвалювали рішення на користь потерпілої. Однак з приходом до влади Партії регіонів суди різних інстанцій та юрисдикцій почали виправдовувати тещу Вадима Колесніченка. Торік Апеляційний суд Черкаської області передав справу на повторний розгляд до Звенигородки", - пише Шустрова.

Журналістка також зауважила, що передача "Знак оклику" упродовж року стежила за цією історією.

"У нас є всі підстави вважати, що суддя Тетяна Гончаренко могла зазнати тиску з боку впливового родича Валентини Македон і саме тому оголосила вигідний для цієї родини вирок", - пише вона.

Раніше повідомлялося, що 9 квітня активістка Коаліції учасників Помаранчевої революції (КУПР) Єлизавета Жарікова під час прес-конференції "регіонала" Колесніченка кинула в нього двома мішечками з лайном. У нардепа не влучила. Один з мішечків розбився об стіну. Колесніченко назвав дівчину "хворою". Пізніше Шевченківський суд Києва засудив її до штрафу у розмірі 51 грн.

Зараз ви читаєте новину «Тещу Колесніченка, яка напоїла підлеглу нашатирем, виправдали - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути