четвер, 25 квітня 2013 15:01

Активістка кинула фарбою в Симоненка, а її тягли за волосся по підлозі

Активістка кинула фарбою в Симоненка, а її тягли за волосся по підлозі
Фото з Instagram nomoreanry

На прес-конференції в Києві дві громадські активістки КУПРу намагалися облити лідерів компартій України і Росії Петра Симоненка і Геннадія Зюганова червоною фарбою.

"Так, це були активісти КУПРу: Тетяна Ліходєєва, яка в свій час жбурнула капусту в Жириновського, та Єлизавета Жарікова, яка нещодавно жбурнула фекалії в пана Колесніченка", - підтвердив Gazeta.ua інформацію щодо дівчат громадський активіст, голова КУПРу Сергій Мельниченко.

За його словами, таким чином, "дівчата висловили свій протест проти діяльності комуністичної ідеології в Україні, яка призвела до багатомільйонних жертв українського населення, а також поширення такої ідеології РФ на теренах нашої держави".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович просто зобов'язаний вступити до Спілки письменників України" - активістка

"Вони навіть не встигли задати питання та розкритикувати, а фарба вже була остаточним меседжем, як остаточний аргумент в разі недосягнення кінцевої мети", - сказав він, пояснивши, що охоронці накинулися на дівчат та почали витягувати з зали.

Окрім того, за інформацією голови КУПРу, дівчатам заламали руки, а Ліходєєву тягнули за волосся по підлозі, тому їй викликали швидку. В подальшому було викликано міліцію. У дівчини до крові розрізана нога та численні синці на тілі. "Відносно охорони дівчата напишуть заяви до правоохоронних органів", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 51 гривню заплатить дівчина за кидання лайном у Колесніченка

Відповідаючи на питання, чи будуть такі методи дієвими, він сказав: "Іншим методів в нашій державі немає. Мирні зібрання, в минулому році понад 90% заборонялися судами, а ті, які проводилися — розганялися міліцією, тому і приходиться вдаватися до таких методів. Тому це буде стосуватися всіх, хто висловлює свою позицію проти України, намагається знищити мову, націю. Ми будемо продовжувати наші акції".

"Вважаємо недоцільним надавати висловитися тим особам, які знищують українську націю, тому надалі також будемо боротися таким же чином", - наголосив лідер організації.

Зараз ви читаєте новину «Активістка кинула фарбою в Симоненка, а її тягли за волосся по підлозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

192

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути