середа, 17 квітня 2013 15:17

"Янукович просто зобов'язаний вступити до Спілки письменників України" - активістка
5

Фото: Фото: Злата Угрин

Активістки Коаліції учасників помаранчевої революції (КУПР) ініціюють вступ президента Віктора Януковича до Спілки письменників України.

Про це після акції біля Адміністрації пезидента сказала Тетяна Ліходєєва.

"Ми хочемо звернутися у Спілку письменників аби туди включили президента Віктора Януковича. Людина з таким гонораром і з такою кількістю написаних книжок заслуговує на це. Тим паче англійською мовою. Людина володіє нею в оригіналі. Він просто зобов'язаний вступити до Спілки письменників України" - сказала Ліходєєва.

Вона також розповіла, що ніхто з учасників акції не читав книжок Януковича. Адже не зміг їх знайти ні в крамницях, ні в бібліотеках.

"Я думаю, що він настільки популярний, що люди змітають одразу ці книжки. Я думаю люди зачитуються, бо це просто бестселер".

Дівчата також повісили таблички, в яких попросили громадян дотримуватися тиші, аби Янукович міг спокійно працювати. Дівчата придумали цю акцію після того, як дізналися про "величезні" гонорари Януковича.

"Це вчора на Ватутіна ви таке придумали," - запитав у активісток міліціонер.

Інша учасниця акції Єлизавета Жарікова висловила здогад, що мабуть правоохоронці прослуховують їхні телефони, адже саме вчора вона була на вулиці, про яку згадав міліціонер.

Тетяна Ліходєєва раніше брала участь у акціях КУПРУ. Вона грала "згвалтовану конституцію" та кидала капустою у Володимира Жириновського. А Єлизавета Жарікова нещодавно жбурнула пакетами із лайном у нардепа-"регіонала" Вадима Колесніченка.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович просто зобов'язаний вступити до Спілки письменників України" - активістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути