пʼятниця, 26 квітня 2013 08:09

Акції протесту опозиції проти влади мали б починатися у Києві - експерт

Акції протесту опозиції проти влади мали б починатися у Києві - експерт
Слабошпицький: "На предмет креативу опозиція – така ж бездарна політична сила, як і Партія регіонів". Фото: Юлія РУДЕНКО

Перед організацією опозиційними партіями всеукраїнської акції "Вставай, Україно!", потрібно було спершу підняти киян для боротьби за своє місто.

У цьому переконаний відомий український письменник та громадський діяч Михайло Слабошпицький. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua, висловлюючи своє обурення щодо дій опозиційного руху.

"Хоч серце моє належить опозиції, але, якщо головою подумати, то на предмет креативу – це така ж бездарна політична сила, як і Партія регіонів, – говорить Слабошпицький. – Влаштували акцію "Вставай, Україно!". Ну, ще не готовий народ, не назріла ситуація в країні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мером Києва може стати Томенко, але тільки не Попов – Слабошпицький

Літератор переконаний, що починати протест проти режиму президента Віктора Януковича потрібно було у столиці.

"Прелюдією до цієї акції мав би бути вихід лідерів до киян зі словами: "У вас забирають місто. З вами не рахуються. Ви вже стали задрипаним обласним центром". От прийшло б 50 чи 70 тисяч киян під парламент, був би толк. Але це треба вміло організовувати", – наголосив письменник.

Нагадаємо, що акція "Вставай, Україно!" проводиться з 14 березня 2013 року у всіх обласних центрах України за ініціативи  партій "Свобода", "Батьківщина" та УДАР. Завершення планується 18 травня у Києві на День Європи.

Зараз ви читаєте новину «Акції протесту опозиції проти влади мали б починатися у Києві - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути