четвер, 25 квітня 2013 22:26

Мером Києва може стати Томенко, але тільки не Попов – Слабошпицький

Мером Києва може стати Томенко, але тільки не Попов – Слабошпицький
Слабошпицький: "Можливо, Попов і не найгірша кандидатура на мера столиці, але Київ ніколи не був містом ПР". Фото: Юлія РУДЕНКО

Столичним мером може стати заступник голови ВО "Батьківщина" Микола Томенко, бо найрейтинговіший Віталій Кличко не балотується, а за "регіонала" Олександра Попова кияни не голосуватимуть.

У цьому переконаний відомий громадський діяч і видавець Михайло Слабошпицький, про що він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Мером столиці може стати Томенко, – говорить письменник. – Звісно, Віталій Кличко мав усі шанси перемоги на виборах. У нього найвища популярність і рейтинг. Він пасіонарний, а це те, що люблять. Думаю, був би гарним мером, бо він не трубами займається. Це політична фігура. От він зміг би набрати команду, яка б займалася питаннями, на кшталт, київської каналізації. Але Віталій не балотується".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко готовий стати єдиним кандидатом від опозиції в мери Києва

Слабошпицький вважає, що найменше шансів у чинного голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова.

"Близькість Попова до Партії регіонів зменшила його шанси до обрання столичним головою. Може, він і не найгірша кандидатура, але Київ ніколи не був містом ПР", – упевнений літератор.

Він також розкритикував намір балотуватися на міського голову нардепа Миколи Катеринчука, назвавши його "нарцисом".

"Не хотілося, щоб хтось із наших нарцисів, аля Катеринчук, став мером. Бо це просто ображає. Як каже мій син, він просто торгує "фейсом". Ну, немає у тебе рейтингу, то для чого це все? Він ще на тих виборах зробив багато шкоди, разом із Турчиновим", – підкреслив Слабошпицький.

Зараз ви читаєте новину «Мером Києва може стати Томенко, але тільки не Попов – Слабошпицький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути