пʼятниця, 31 серпня 2012 13:10

Якби суспільство не забувало про мораль, ставилося б до Тимошенко інакше - Болдирєв

Якби суспільство не забувало про мораль, ставилося б до Тимошенко інакше - Болдирєв
Фото: ru.tsn.ua

Якби журналісти більше писали про моральність, то екс-прем'єр Юлія Тимошенко не підтримувало б так багато людей. Про це на прес-конференції розповів народний депутат від "Партії регіонів" Юрій Болдирєв.

Розповідаючи про справу екс-прем'єра Павла Лазаренка, він наголосив, що зараз багато хто забув про інші його неекономічні злочини.

"Я хочу, щоб українське суспільство згадало такий ганебний факт як "рельсова війна" 1996-го року. Тоді при прем'єрові Марчуку і першому віце-прем'єрові Лазаренку затримки зарплати на багатьох українських шахтах тривали 8-13 місяців. У відповідь на це шахтарські профспілки, вже зневірившись отримати гроші якимось іншим чином, стали перекривати дороги. У відповідь Лазаренко застосував небачений для просторів усього СРСР метод боротьби з тим економічним злочином невиплати зарплатні — наказав заарештувати лідерів шахтарських пікетів і тим самим поставив себе поряд з діячами міжнародних корпорацій і національних компаній дореволюційної Росії, США, фашистської Німеччини та інших країн", — розповів нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У спорожнілий Донецьк можуть переселитися галичани. І це буде нестерпно - Болдирєв

За словами Болдирєва, тоді цьому факту не було дано жодної моральної оцінки, також йому не було дано і правової оцінки, а відповідні справи досі ходять коридорами європейської юстиції.

"Я би хотів закликати медіаспільноти нашої країни, щоб ви при оцінці економічного характеру ніколи не забували про моральну основу описуваних вами подій", - звернувся нардеп до журналістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У разі перемоги на виборах опозиція не скасує "мовний" закон - "регіонал"

Він також додав: "Якби контекст діяльності тих людей не випадав з ваших творів, то, думаю, ставлення у суспільстві було б до них зовсім інше. Так сьогодні половина нашого суспільства у тій чи іншій формі співчувають Юлії Володимирівні Тимошенко, підтримують її і налаштовані на те, щоб висловити свою підтримку на наступних парламентських виборах."

Зараз ви читаєте новину «Якби суспільство не забувало про мораль, ставилося б до Тимошенко інакше - Болдирєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути