пʼятниця, 31 серпня 2012 12:03

У спорожнілий Донецьк можуть переселитися галичани. І це буде нестерпно - Болдирєв

Народний депутат від Партії регіонів, відомий українофоб Юрій Болдирєв переконаний, що незабаром донецькі заселять весь Київ, а порожній Донецьк треба буде охороняти від галичан.

Про це він написав у листуванні на сторінці скандального журналіста Олександра Чаленка в Facebook.

Сам пост Чаленка стосувався теми, що в майбутньому український синьо-жовтий прапор замінять на прапор з Андріївським хрестом, який асоціюється з Російською імперією.

"Сегодня выходил из офиса Vasyl Gorbal на Московской и встретил вот этого парня из Донецка (он расклеивал какие-то объявления). Мне так понравилась его куртка с флагом штата Монтана. Флаг с Андреевским крестом всегда отлично, красиво и вдохновляюще смотрится, скажите. Вот и у нас нечто подобное должно быть в будущем вместо жовто-блакытного, который мы оставим на память западенцам:))) ", - запропонував Чаленко.

 

Між тим, Болдирєв вплутався в дискусію реплікою "Киев - мать городов русских. (прп. Нестор Летописец) Униаты здесь не приживутся, как и в прошлый раз, а донецкие все сюда переселятся и закроют Донецк ".

Далі Болдирєв демонструє чудеса логіки, згідно з якою України не було в Руській землі, оскільки про неї не писав Нестор.

"Отсюда /из Киева/пошла земля русская. (прп. Нестор Летописец) Про Украину прп. Нестор не писал, значит в русской земле её нет ", - також висловив впевненість Болдирєв.

 

І традиційно дісталося жителям Західної України, які чомусь повинні хотіти заселити спустошений Донецьк.

"Якщо не закрити Донецьк після повного переселення всіх донецьких в Київ, то в спорожнілий Донецьк можуть переселитися галичани. І це буде нестерпно!", - зазначив російською "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «У спорожнілий Донецьк можуть переселитися галичани. І це буде нестерпно - Болдирєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

92

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути