неділя, 05 грудня 2021 06:30

"Ахметову давно треба було надавати по руках" - Безсмертний

"Ахметову давно треба було надавати по руках" - Безсмертний
Роман Безсмертний: "Третину інформації, яка потрапляє на стіл президенту, беруть із блогів і дописів в інтернеті. Їх треба фільтрувати". Фото: Олександр Косарев

В Офісі президента мають розуміти, що кладуть на стіл Володимирові Зеленському. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав політик і дипломат Роман Безсмертний.

" Ми перебуваємо в стані війни. Телефонні розмови спецслужби прослуховують. Але можуть говорити хто завгодно й що завгодно - думайте, що передаєте президентові. Вся система інституційно розвалена, люди шукають роботу й носять папірці про якісь державні перевороти. Якби президент мав лише Раду нацбезпеки і оборони, на стіл би не потрапляв непотріб", - зазначив він.

Президент заявив, що готується державний переворот і до нього може бути причетний олігарх Рінат Ахметов. Однак Безсмертний у це не вірить.

"Ахметов - не голуб миру. Зробив багато речей, за які давно треба було надавати по руках. Але не носитиметься з темою держперевороту. Він тут годується, тут його бізнес і величезні гроші", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Путіна є один спосіб себе врятувати - війна проти України" - Роман Безсмертний

За його словами, це могла бути спецоперація.

"Президент панічно боїться путчу. Це використовуватимуть, далі носитимуть йому такі папірці. А фаху проаналізувати, дати завдання пропрацювати ці речі - немає. Третину інформації, яка потрапляє на стіл президенту, беруть із блогів і дописів в інтернеті. Їх треба фільтрувати. Зеленський неправильно використовує інформацію і неадекватно на неї реагує. Каже про складну економічну ситуацію і водночас заявляє, що Ахметов готує державний переворот. Сьогодні майже 40 відсотків держбюджету в його руках. Зеленський замість того, щоб займатися антимонопольною політикою, завдає удару олігарху, чим собі створює проблему", - наголосив Безсмертний.

26 листопада на пресмарафоні Зеленський заявив, що в країні готується державний переворот. Також сказав, що в це втягують Ахметова. Після сказаного, СБУ відкрила кримінальне провадження.

Рінат Ахметов - найбагатший бізнесмен в Україні. Його статки за рік зросли майже утричі - з $2,8 млрд до $7,6 млрд, повідомляли ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «"Ахметову давно треба було надавати по руках" - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути