понеділок, 17 жовтня 2011 18:22

Афганці дали владі три тижні на роздуми

Афганці дали владі три тижні на роздуми

Форум громадських організацій надав парламенту три тижня на саморозпуск.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив голова громадської організації "Ніхто крім нас" Олександр Ковальов.

"Ми вирішили надати владі певний запас часу. Колегіально ми вирішили, що три тижні має вистачити для обговорення ситуації на всіх рівнях і прийняття зваженого і адекватного рішення. Ми хочемо, щоб у цій країні все було законно, справедливо і чесно. Сподіваємося, що депутати побачать, що вони заблукали, голосуючи за антисоціальні закони. Очікуємо, що в них прокинеться совість і вони саморозпустяться. Хай це здається наївним, але люди чекають від них саме цього. Якщо ж вони цього не зроблять, то ми будемо і далі підштовхувати їх до прийняття правильного рішення. Але боротися ми збираємося виключно законними методами", - зазначив він.

За словами Ковальова, 3 листопада у кожній області та Києві на вулиці вийде 3,5-5 тис осіб.

"Зараз вирішуємо, де буде проводитися акція в столиці: під обладміністрацією чи під міською держадміністрацією. В областях люди збираються під обладміністраціями. Акція буде абсолютно мирна і законна, без усіляких протиправних дій. Наші хлопці на місцях подають заявки а обладміністрації на проведення мирного мітингу в підтримку рішення Форуму від 14 жовтня", - підсумував він.

Нагадаємо, що 14 жовтня в Києві пройшов Форум громадських організацій. На ньому ухвалили декларацію з вимогами розпустити Верховну Раду. На думку учасників Форуму, парламент не опікується інтересами народу України і тому є нелегітимним. Також на 3 листопада Форум призначив проведення всеукраїнської акції протесту. ГО "Ніхто крім нас" опікується захистом прав афганців.

 

Зараз ви читаєте новину «Афганці дали владі три тижні на роздуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути