вівторок, 15 листопада 2011 14:07

Аеропорт у Вроцлаві не прийняв тільки літак Януковича?

Аеропорт у Вроцлаві не прийняв тільки літак Януковича?

На сайті Вроцлавського аеропорту немає інформації про те, що там не приймають пасажирські літаки через погані погодні умови.

Як свідчить розділ сайту про відльоти і прильоти до Вроцлава, з самого ранку аеропорт приймав пасажирські літаки. Крім того, з аеропорту літаки вилітали.

Як повідомляє сайт прогнозу погоди в аеропортах, вранці у Вроцлаві було безвітряно, температура близько нуля, але була висока вологість. У той же час, як відомо, це не завадило прибути на урочистості з приводу 200-річчя Вроцлавського університету ні польському президенту Броніславу Коморовському, ні Федеральному президенту Німеччини Крістіану Вульфу.

Нагадаємо, в прес-службі президента України повідомили, що виліт голови держави до Польщі затримується через складні погодні умови (туман). Янукович повинен був приземлитися у Вроцлаві о 8:00 за київським часом. Наразі Янукович знаходиться в Києві в Адміністрації президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща застерегла Януковича: торгуючись з ЄС, можна переоцінити свої сили

"Ми зустрінемося з президентом Януковичем, коли туман спаде. Переконаний, що ще й для України туман спаде, розсіється. Я переконаний, ми зможемо мати від цього вигоду", - сказав прибулий до Вроцлава федеральний президент Німеччини Крістіан Вульф.

Зазначимо, що за інформацією ЗМІ, на переговорах у Вроцлаві мала домінувати тема щодо долі екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. Водночас, прес-служба президента України раніше заявляла, що основною темою зустрічі в Польщі, яка головує в Євросоюзі, мала бути перспектива укладення угоди Україна-ЄС про асоціацію.

Зараз ви читаєте новину «Аеропорт у Вроцлаві не прийняв тільки літак Януковича?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути