вівторок, 15 листопада 2011 11:31

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Коморовський, Вольф та Янукович говоритимуть про Тимошенко - ЗМІ

Коморовський, Вольф та Янукович говоритимуть про Тимошенко - ЗМІ

Доля екс-прем'єра України Юлії Тимошенко буде домінувати на переговорах у вівторок у Вроцлаві президентів Польщі та Німеччини Броніслава Коморовського та Крістіана Вольфа з главою української держави Віктором Януковичем, повідомляє польське радіо.

Прес-служба президента України раніше заявляла, що основною темою зустрічі в Польщі, яка головує в Євросоюзі, буде перспектива укладення угоди Україна-ЄС про асоціацію. Проте представники Євросоюзу заявили, що на переговорах з питань інтеграції України не буде ніякого прогресу, поки Тимошенко буде залишатися за ґратами, зазначає радіо.

Екс-прем'єр України була засуджена в жовтні до семи років тюремного ув'язнення за звинуваченням у перевищенні повноважень при підписанні з Росією газових угод в 2009 році.

Керівництво ЄС розцінило вирок як політично мотивований і перенесло візит Януковича в Брюссель, який планувався на 20 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Коморовський, Вольф та Янукович говоритимуть про Тимошенко - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути