четвер, 30 серпня 2012 13:07

Спецтема: Луценко за ґратами

Адвокати Луценка подають до суду — конфіскувати хочуть квартиру і дві машини дружини екс-міністра

Адвокати Луценка подають до суду — конфіскувати хочуть квартиру і дві машини дружини екс-міністра
Олексій Баганець каже, що з майном Луценків ніхто не розбирався. Фото: glavcom.ua

Судові виконавці описали окрім майна екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка квартину та дві машини, які належать його дружині.

Про це у коментарі  Gazeta.ua повідомив адвокат екс-міністра Олексій Баганець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У квартирі Луценка конфіскували все, крім чайника і одягу

"Ми безперечно подаватимемо позов до суду. Ірина Степанівна нас просила підготувати позовну заяву про виключення із акту опису майна, яке не належить на підставі права приватної власності особисто Юрію Луценку. Бо згідно вироку суду, саме на це майно накладений арешт. Тобто повинна бути конфіскація саме цього майна", - наголосив він.

За словами адвоката, Ірина Луценко надала захисту усі документи, що засвідчують її право власності на квартиру і машини.

"Йому належить тільки одна четверта квартири у місті Рівному. А квартира та машини, на які вони тут в Києві наклали арешт, йому на праві приватної власності не належать. Описали квартиру, в якій Ірина Степанівна з дітьми проживають і дві машини. Але усе це належить його дружині. Ми такий позов підготували, але не знаю, чи мій колега його вже подав", - додав юрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євросуд може винести рішення у справі Тимошенко через 2-4 місяці

Відповідаючи на питання про те, чому виконавча служба спочатку не розібралася, кому належить майно, Баганець зазначив: "У них було завдання створити побільше шуму навколо цього, ажіотажу, показати, наскільки багатий Луценко, скільки у нього всього можна заарештовувати. Істину ж ніхто не встановлював. Ні по суті кримінальної справи, в якій його звинувачували, ні по майну".

Зараз ви читаєте новину «Адвокати Луценка подають до суду — конфіскувати хочуть квартиру і дві машини дружини екс-міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути