четвер, 09 березня 2017 14:55

Адвокати Іванющенка назвали неправдивою інформацію про арешт грошей бізнесмена латвійським судом

Адвокати Іванющенка назвали неправдивою інформацію про арешт грошей бізнесмена латвійським судом
Фото: 112.ua

Інформація про арешт грошей бізнесмена Юрія Іванющенка та відповідному рішенні суду - неправда і блеф.

Про це заявляють адвокати самого Іванющенка Юрій Колесников і Євген Глазков.

"Сьогодні ми з подивом прочитали інформацію зам генпрокурора про арешт нібито грошей Іванющенко. З усією впевненістю можу сказати, що Юрій Іванющенко жодного відношення до зазначеного процесу не має. Відповідно, і до грошей, які нібито були заарештовані латвійським судом. Мені здається, ця інформація - банальний блеф, спроба приховати той факт, що пред'явити Юрію Іванющенку нічого", - заявив адвокат Євген Глазков.

Триваюче політичне переслідування бачить в цьому і колега Євгенія Глазкова, адвокат Юрій Колесников: "Це інформаційний тиск на Юрія Іванющенка триває вже не один рік. Коли у наших опонентів закінчуються аргументи - вони починають розбурхувати інформпростір помилковими повідомленнями. Нещодавно навіть Європейський Союз був змушений визнати, що Іванющенко чистий перед законом, знявши з нього всі персональні санкції ".

Також Колесніков і Глазков стверджують, що вони не брали участі ні в яких судових засіданнях в Латвії. "Ми надаємо Іванющенко юридичні послуги вже багато років, тому ми в курсі всіх судових розглядів, пов'язаних з нашим клієнтом. Дивно було чути про участь в процесі якихось адвокатів, адже ні я, ні мій колега - Євген Глазков, не брали участі в засіданні. Також сильно дивує фраза Єніна про нібито "куплені суди": заявляємо, що тільки у справі про "Кіотські гроші" понад 50 суддів прийняли рішення на користь Іванющенка", - зазначив Колесников.

Нагадаємо, декількома днями раніше Європейський Союз повністю реабілітував бізнесмена Юрія Іванющенка, знявши з нього всі санкції, які були введені в 2014 році проти представників оточення побіжного президента Віктора Януковича. 2017-го санкції продовжили для всіх, крім Юрія Іванющенка.

Зараз ви читаєте новину «Адвокати Іванющенка назвали неправдивою інформацію про арешт грошей бізнесмена латвійським судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути